Elfelejtett jelszó?

Szolgáltatások

Rendelkezésre állás

avabilitySzolgáltatásunk évi 99,5% feletti rendelkezésre állást biztosít, ami évente csupán maximum 43 óra leállást jelent. Természetesen törekedünk arra, hogy ez minél kevesebb legyen mivel nekünk fontos, hogy a blogod mindig elérhető legyen az interneten.

A rendelkezésére állásáról bővebben az ÁSZF-ben lehet olvasni.

Importálás, exportálás

convertKönnyen importálhatod meglévő blogodat Blog.hu, Freeblog, Blogger, WordPress.com, LiveJournal szolgáltatóktól. De ha nem boldogulsz, kérésre beimportáljuk meglévő blogodat.
Nálunk szabadon exportálhatod szabványos WordPress eXtended RSS (WXR) formátumban blogodat ha esetleg el szeretnél költözni máshová.

Asztali bloggoló programok

Windows live WriterNem szeretsz webes felületen blogot írni? Ez sem gond, mivel mi támogatjuk az Atom közzétételi protokollt és az XML-RPC szabványt, így bármilyen asztali blog író programból tudsz bloggolni.

Rengeteg ilyen program létezik, pl. Windows Live Writer, Bleezer, Qumana, w.bloggar és még sok más program valamint szolgáltatás…

Grafikus bejegyzés szerkesztő

wordpress graf editorBlog bejegyzéseidet vizuális szerkesztőn keresztül írhatod, így nem kell bíbelődnöd mindenféle kódokkal.

Persze ha te szeretnél kódokat írni, mi azt a lehetőséget is biztosítjuk.
 

Automatikus spam szűrés

stopMinden blogon automatikusan működik egy spam szűrő, mely megakadályozza, hogy spammerek hozzászólásokban spammeljék a blogunkat. Mindezt az Akismet nevű szolgáltatás valósítja meg, 99%-os hatékonysággal.
 
 

Találtál egy jó bővítményt vagy sablont?

plugininstallTaláltál az interneten egy jó és hasznos WordPress bővítményt esetleg egy szép sablont, azonban nálunk még nem érhető el? Írd meg nekünk a fórumban és feltelepítjük!
 
 
 

Napi mentés

backupA fájlokról és adatbázisról naponta készül mentés, mert mi tudjuk, hogy milyen fontosak az adatok.
 
 
 

Több szerzős blog

multiuserMi nem korlátozzuk, hogy hányan írjanak egy blogot, így a Blogolj.NET ideális szolgáltatója több szerzős blogoknak. Különböző jogkörök révén könnyen lehet szabályozni, hogy melyik felhasználó milyen jogokkal rendelkezik.