Elfelejtett jelszó?

Prémium szolgáltatások

Az ingyenes szolgáltatások segítségével is remek blogot készíthetsz,
azonban prémium szolgáltatásaink segítségével még többet hozhatsz ki blogodból!

Egyedi domain név kedvezményesen

Saját domain Minden Blogolj.NET csomag mellé igénybe vehető kedvezményes árú domain regisztráció, vagy ha már rendelkezes domaion névvel azt könnyedén beállíthatod blogodhoz!

Plusz tárhely

Több tárhely Nem szeretnéd, hogy gondot okozzon hová töltöd fel képeid, videóidat? Semmi gond! Prémium csomagjaink között biztosan megtalálod azt a tárhely menyniséget ami a legjobb számodra. Legyen szó pár száz megabájtról, vagy akár több gigabájtokról!

FTP elérés

Kényelmetlen a Médiakezelő? Sebaj, érd el fájljaidat FTP-n keresztül, mintha csak egy hagyományos tárhelyre töltenél fel!

Privát sablon

Sablonok Saját készítésű sablonod van? Esetleg vásároltál egyet valahol? Nyugodtan használhatod saját sablonod! Tetszőlegesen módosíthatod FTP elérésen keresztül saját sablonod, hogy blogod olyan egyedi legyen, amilyennek csak Te szeretnéd!

Reklámmentesség

Blogod garantáltan reklámmentes lesz, sőt, ha szeretnél, Te magad is elhelyezhetsz rajta reklámokat, hirdetéseket!

Látogatottsági statisztika

Minden előfizetőnk igénybe veheti az általunk nyújtott Piwik alapú statisztikai szolgáltatást, hogy pontosan tudjad, hányan látogatják blogodat.


Ingyenes MikroBLOG MiniBLOG MaxiBLOG
Blog tárhely mérete 256 MB 768 MB 2048 MB 5120 MB
Adatforgalom Korlátlan
Email átirányítások száma Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető 10 db 50 db 100 db
Spam szűrés Akismet
Napi mentés Elérhető Elérhető Elérhető Elérhető
Reklámmentesség Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Elérhető Elérhető Elérhető
Egyedi CSS Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Elérhető Elérhető Elérhető
FTP hozzáférés Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Elérhető Elérhető
Privát sablon Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Elérhető Elérhető
Általunk végzett költöztetés* Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Ez a szolgáltatás ebben a csomagban nem elérhető Elérhető
Ár/év 0 Ft 1999 Ft 3999 Ft 6999 Ft

* Általunk elvégzett költöztetés, a következő szolgáltatásokról, szolgáltatóktól: WordPress, blog.hu, Blogger, WordPress.com, LiveJournal, Dotclear, Textpattern és RSS hírforrás. A többi csomagban is van lehetőség migrálásra, azonban azt magadnak kell elvégezned (melyhez segítséget Súgónkban találsz).