Elfelejtett jelszó?

12 új bővítmény

2010.01.03. | Nincs hozzászólás | Kategória: Hírek

12 újabb érdekes, hasznos bővítményt telepítettünk a Blogolj.NET blogrendszerbe.

Image Licenser

Képek ellátása Creative Commons licenccel, keresők számára is kompatibilis módon (tehát nem a képbe égeti bele az információt)

Live Updates

Oldalsávban (widgetként) gyors üzenetek megjelenítése. Ha nem szeretnél egy egész bejegyzést írni, de gyors közlendőd van.

Live updates beállításai

Live updates beállításai

Picasaweb Embed

A bővítmény bekapcsolása után elég csak Picasa Webalbumoktól származó kép URL-jét beírni a bejegyzésbe és automatikusan képként jelenik meg.

Qurify QR Code

Tetszőleges QR Code (mi is az a QR-kód?) megjelenítése az oldalsávban. Elég csak beírnunk, hogy mit szeretnénk és a bővítmény legenerálja a megfelelő képet.

SSG WordPress Google Audio Player

Audió fájlok beágyazása tetszőleges bejegyzésbe (vagy oldalba) a Google Audio Player segítségével. Lehetőség van arra is, hogy minden MP3 linket automatikusan átalakítson.

Google Audio Player

Google Audio Player

Stream Video Player

FLV videó beágyazása blogunkba. Konvertáljuk át videóinkat FLV formátumba, töltsük fel, majd a bővítmény segítségével ágyazzuk be bejegyzéseinkbe.

Stu’s Quick Pic

Kép megjenítése az oldalsávban. Elég csak megadnunk a kép linkjét valamint méreteit, és mindig a legfrissebb verizót látjuk ak épből. Mikor lehet ez hasznos? Ha pl. webkamera képét szeretnénk megjelenítnei.

Twitter Stream

Twitter csiripek megjelenítése az oldalsávban, widgetként.

Webmaster Tools Verification

Google, Bing és Yahoo Webmester Eszközök ellenőrzéshez.

Webmaster Tools Verification

Webmaster Tools Verification

Wordbooker

FAcebook integráció blogunkkal. Új blog bejegyzéseink megjelennek a Facebook falon, valamint a Facebookra írt hozzászólásokat megjeleníti az adott bejegyzésnél.

WP-Syntax Editor Integration

A bővítmény segítségével könnyebben tudunk kódokat kiemelni, színezni, mivel gombot csinál a funkcióhoz a szerkesztősávban. A bővítmény működéséhez szükséges még a WP-Syntax bekapcsolása.

WP-Syntax Editor Integration

WP-Syntax Editor Integration

YouTube Sidebar

Kapcsoljuk be a widgetet, majd a bejegyzésekhez külön-külön (youtube nevű saját mező segítségével) adjuk meg, hogy milyen videót jelenítsen meg az oldalsávban. Így minden egyes oldalhoz, bejegyzéshez külön-külön videót tudunk megjeleníteni.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá

Be kell jelentkezned, hogy hozzászolhass.